Onze missie

Thuisteam Twente helpt u op weg. Uw weg!

Maak kennis met Thuisteam Twente, de organisatie die u op weg helpt. Wij willen mensen met een langdurige zorg- of ondersteuningsvraag, woonachtig in Twente, zo goed mogelijk helpen om de zorg of ondersteuning op een verantwoorde manier te organiseren, volgens hun wensen en voorkeuren.

Thuisteam Twente voorziet in een maatschappelijke behoefte op het gebied van instandhouding en ondersteuning van mantelzorgsystemen rond mensen met een langdurige zorg- of ondersteuningsvraag. We richten ons op het aanbieden van intensieve, maatwerk-ondersteuning aan mensen met een langdurige ondersteuningsvraag die vastlopen in een ‘zorg mijdende’ overlevingsstijl.

Bij Thuisteam Twente willen we een kleinschalig georganiseerde, professionele, deskundige, betrouwbare en stabiele organisatie zijn. We streven ernaar dat onze cliënten, gegeven hun zorg- of ondersteuningsvraag, een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden, zoals ze dat zelf verkiezen.

Kies voor Thuisteam Twente als u op zoek bent naar een zorgorganisatie die zich richt op uw individuele behoeften en wensen, en u helpt om uw leven op uw eigen manier te leiden.

splitsing04-1024×766-1
Direct contact

Direct een bericht sturen aan Thuisteam Twente? Dat kan. Vul hieronder uw bericht en gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt