Informatie voor instanties

  1. Thuisteam Twente werkt laagdrempelig, vaak samen met mensen uit de omgeving van de cliënt.
  2. Thuisteam Twente meet het succes van geboden ondersteuning vanuit het perspectief van de cliënt. Uiteraard binnen de financiële randvoorwaarden en met inachtneming van de ‘normen verantwoorde zorg’.
  3. Thuisteam Twente organiseert de zorg en/of ondersteuning daadwerkelijk vanuit de cliënt. Er is geen sprake van een staande organisatie die ondersteuningsvragen min of meer vanuit ‘het aanbod’ probeert te beantwoorden. Rondom elke individuele cliënt wordt een individueel team opgebouwd, bestaande uit professionals en (waar mogelijk) mensen uit de eigen omgeving van de cliënt. De organisatie van Thuisteam Twente is zodanig vorm gegeven dat deze flexibiliteit kan worden waargemaakt en bedrijfseconomisch stabiel is.
  4. Thuisteam Twente werkt kosten-efficiënt. Hierdoor wordt regelmatig (met name voor mensen met een verblijfsindicatie) een fors deel van de beschikbare indicatieruimte niet gebruikt.
  5. Thuisteam Twente draagt bij aan een duurzamere wereld. Werknemers en cliënten kunnen gebruikmaken van leenfietsen. Kantoormeubilair en meubilair dat aan cliënten beschikbaar wordt gesteld, wordt opgeknapt en krijgt een tweede leven.
  6. Thuisteam Twente heeft een eigen cliëntenraad en een Raad van Toezicht.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en mogelijkheden? Bel tijdens kantooruren: 0546 45 55 63 of mail naar info@thuisteamtwente.nl.

Direct contact

Direct een bericht sturen aan Thuisteam Twente? Dat kan. Vul hieronder uw bericht en gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt