GESCHIEDENIS

Maak kennis met Stichting Thuisteam Twente! In 2007 begon een groep mensen in de zorg na te denken over hoe ze de bureaucratie van grote organisaties konden vermijden. Dit leidde tot de oprichting van Stichting Thuisteam Twente, een zorgorganisatie die nog steeds dicht bij de mensen staat en hen helpt om zo gewoon mogelijk zelfstandig te leven en wonen.

Bij Stichting Thuisteam Twente hebben we een team van mantelzorgers, vrijwilligers en professionals die samenwerken om iedereen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te laten leven. Of het nu gaat om hulp bij een chronische ziekte, ouderdom, verstandelijke en/of lichamelijke beperking of psychiatrie, wij bieden zorg en ondersteuning op maat.

Ons team is in de loop der jaren geprofessionaliseerd, maar we zijn nog steeds trots op onze naam, die ons thuis in Twente symboliseert. Bij Stichting Thuisteam Twente werken we hard om de bureaucratie te vermijden en ons te concentreren op wat er echt toe doet: onze cliënten helpen om hun dagelijks leven zo gewoon mogelijk te maken.

Kies voor Stichting Thuisteam Twente als u op zoek bent naar een zorgorganisatie die dicht bij de mensen staat en helpt om iedereen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te laten leven.

Cliënten geven Thuisteam Twente een 8,76!

Geschiedenis

(klik op het plaatje hierboven)

geschiedenis
Direct contact

Direct een bericht sturen aan Thuisteam Twente? Dat kan. Vul hieronder uw bericht en gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt