Activiteiten met ’n Plus bij Inloop aan de Aa

Thuisteam Twente biedt elke dag een plek voor ontmoeting, een praatje, koffie thee en ‘activiteiten met een plus’ (dagbesteding)’ bij Inloop aan de Aa in ’t Schuttevaer (Schuttenstraat 7 in Almelo).

Een deel van activiteiten vindt plaats in het volkstuintjesproject.

De activiteiten zijn niet gebonden aan doelgroepen. Iedereen is welkom. Van jong tot oud, met én zonder beperkingen. Gespikkeld! Dat is de nieuwe vorm van meedoen in de samenleving. We denken niet in hokjes, maar zorgen er voor dat iedereen ook mee kan doen. Daarom ‘activiteiten met een plus’. Elke werkdag zijn er medewerkers aanwezig die, waar nodig helpen. Maar zoveel mogelijk doen de deelnemers zelfstandig mee. In ’t Schuttevaer waar Inloop aan de Aa is gevestigd, is ook Thuisteam Twente aanwezig, waardoor er altijd activiteitenbegeleiders, maatschappelijk werkers en verzorgenden in het gebouw aanwezig zijn. Voor minder validen is een aangepast toilet aanwezig. Dus ook hier worden drempels geslecht.

Met de variatie aan activiteiten hopen we zoveel mogelijk mensen te bereiken. Voor één keer per week, maar elke dag mag ook. En wie z’n eigen ding wil doen, of wie even een kopje koffie wil drinken, ook die is welkom.

Inloop aan de Aa is elke werkdag open va 09.00 tot 16.00 uur en in het weekend van 13.00 tot 16.00 uur. Er is professionele begeleiding aanwezig.

Kortom, het is iets nieuws in Almelo. Eigenlijk nieuw in de omgeving…

In de media:
http://aavisie.nl/nieuws/actua/26850/Bezoekers+Inloop+aan+de+Aa+zorgen+voor+verkoeling/

Op 27 september 2018 bezocht Commissaris van de Koning, dhr Heidema, Inloop aan de Aa. Zie fotoreportage op: De Twentse Fotosite

Activiteiten met ’n Plus bij Inloop aan de Aa
Direct contact

Direct een bericht sturen aan Thuisteam Twente? Dat kan. Vul hieronder uw bericht en gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Klik hier. captcha txt