Activiteiten met ’n Plus bij Inloop aan de Aa

Sinds begin organiseert Thuisteam Twente elke werkdag een ‘activiteit met een plus’ bij Inloop aan de Aa in ’t Schuttevaer (Schuttenstraat 7 in Almelo). Kijk voor het gevarieerde aanbod in de agenda:

Inloop aan de Aa – Altijd wat te doen!

De activiteiten zijn niet gebonden aan doelgroepen. Iedereen is welkom. Van jong tot oud, met én zonder beperkingen. Gespikkeld! Dat is de nieuwe vorm van meedoen in de samenleving. We denken niet in hokjes, maar zorgen er voor dat iedereen ook mee kan doen. Daarom ‘activiteiten met een plus’. Elke werkdag zijn er medewerkers aanwezig die, waar nodig helpen. Maar zoveel mogelijk doen de deelnemers zelfstandig mee. In ’t Schuttevaer waar Inloop aan de Aa is gevestigd, is ook Thuisteam Twente aanwezig, waardoor er altijd activiteitenbegeleiders, maatschappelijk werkers en verzorgenden in het gebouw aanwezig zijn. Voor minder validen is een aangepast toilet aanwezig. Dus ook hier worden drempels geslecht.

Met de variatie aan activiteiten hopen we zoveel mogelijk mensen te bereiken. Voor één keer per week, maar elke dag mag ook. En wie z’n eigen ding wil doen, of wie even een kopje koffie wil drinken, ook die is welkom.

Kortom, het is iets nieuws in Almelo. Eigenlijk nieuw in de omgeving…

In de media:
http://aavisie.nl/nieuws/actua/26850/Bezoekers+Inloop+aan+de+Aa+zorgen+voor+verkoeling/

Op 27 september 2018 bezocht Commissaris van de Koning, dhr Heidema, Inloop aan de Aa. Zie fotoreportage op: De Twentse Fotosite

Print Friendly, PDF & Email

One Response to “Activiteiten met ’n Plus bij Inloop aan de Aa”

  1. Inge Polman schreef:

    Wat ontzettend leuk allemaal voor iedereen, het lijkt me geweldig om hier aan mee te werken/mee te helpen !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *